GRATULÁLUNK!

A Fair Play Cup őszi fordulója négy mérkőzésén veretlen iskolánk lány focicsapata! 

XX. Kapos Kupa II.forduló

Széchenyi-Építők 4:1
A képen a "gólvágóink":
Csonka Rajmond 11/6; Molnár Márk 10/4; Bizderi István 11/5

2017. június 07-én a kaposvári pedagógusnapi ünnepségen Pedagógus Szolgálati Emlékérmet vehetett át Bálintné Rehova Márta és Simon Istvánné, valamint a tanulók nevelése, oktatása érdekében végzett kiemelkedő színvonalú, eredményes pedagógiai munkájáért dicsérő oklevélben részesült Sovány László kollégánk. GRATULÁLUNK A DÍJAZOTTAKNAK!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett IV. SKILLSHUNGARY Nemzeti Döntőn cukrász versenyszámban Buni Zsanett tanulónk II. helyezést ért el!
Gratulálunk Neki és Mihajlovits Róbert felkészítő tanárnak is!

 

A Széchenyi nyerte a Kapospont Kupát

Hét év után újra a Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola nyerte a Kapospont Kupát. Pozsegovics Gábor tanítványai nagyon jó formában érkeztek a helyosztókra, és megérdemelten hódították el a kupát. Az első elődöntőben már másfél perc után 2-0-ra vezettek a Gépész ellen, ám Spilák Szilveszter csapata fordított, és 3-2-re vezetett.

A WorldSkills ABU DHABI 2017 verseny cukrász szakma előválogatóján 2017. március 11-én, Mihajlovits Róbert mestercukrász tanítványa, Buni Zsanett első helyezést ért el, így továbbjutott a magyarországi döntőbe. 2017. április 24-26-a között derül ki, hogy ki képviseli Magyarországot Abu Dhabiban. Gratulálunk a mesternek és tanítványának!

Krúdy Napok

Posted by in: Büszkeségeink

Nemrég érkezett a hír, hogy iskolánk tanulói október 14-én Siófokon jártak, Krúdy-napokon.

Számlázási cím

Kaposvári Szakképzési Centrum
Székhely:
7400 Kaposvár
Kontrássy u. 2/A.
Telefon:
82/494-104
Email:
info@kszc.hu