Beszámoló az iskolai diákönkormányzat munkájáról

Vote it
(0 votes)
Posted by  in: Hírmondó

2016 - 2017. első félév

A 2016 - 2017-es tanévben újjászerveződött a diákönkormányzat. A korábbi vezetők helyek újak lettek választva az októberben megtartott DÖK gyűlésen. A diákönkormányzat élére Szigeti Eszter 10/1. osztályos tanuló került. A vezetőség tagjai lettek: Kiss Alexandra (10/6.), Kiss Tamara (10/1.), Fekete Alexandra (11/2.) és Zsíros Barbara a 11/8. osztályból.

Még a DÖK választások előtt került sor - szeptember 29-én - a gólyaavató megrendezésére. Ezért az esemény lebonyolítását a Szé12/2. osztállyal együtt csináltuk meg. Az osztály nagyon lelkesen és ötletekkel telve állt neki a gólyaavató előkészítésének és szerencsére elmondható, hogy ugyanilyen jól szervezetten történt meg annak lebonyolítása is. Ők maguk is nagyon jól érezték magukat, saját bevallásuk szerint nem gondolták, hogy ilyen jól fog sikerülni, mint ahogy végül sikerült. Az elsőévesek is jól szórakoztak a feladatokon, a felsőbb évesek pedig gyönyörködhettek a „tanári hercegnőkben”.

Október vége a halloween jegyében telt. Október 25-én tökfaragásra és iskoladíszítő programra került sor. Ezt az eseményt egészítették ki a halloweeni csengetés, és a büfében kapható „rém-sütik” is. A programot nem várt lelkesedés fogadta, soha nem gondoltam volna, hogy 15 csapat fog nevezni rá. Az iskola minden zuga megtelt rémségekkel és tökfejekkel. Ennek köszönhetően még a Kapos TV-be bekerült iskolánk.

November 25-én Szigeti Eszter részt vett a Diákparlament ülésén, melyet Kaposváron rendeztek meg.

A december hónap a karácsonyi készülődésről szólt. Több program közül is választhattak a diákok. December 12-én a karácsonyi iskola díszítés zajlott le, 14-én mézes kalácsot és mézeskalács házikót sütöttek az arra vállalkozók, december 16-án pedig a bécsi adventi vásárba utazhattak el az arra vágyók.

Az első félévről elmondható, hogy mozgalmasra, eseménydúsra sikerült, és szerencsére igen sikeresre is.

Last modified on Kedd, 21 November 2017 09:31

Számlázási cím

Kaposvári Szakképzési Centrum
Székhely:
7400 Kaposvár
Kontrássy u. 2/A.
Telefon:
82/494-104
Email:
info@kszc.hu