Varázsolj mosolyt

Vote it
(0 votes)
Posted by  in: Hírmondó

Varázsolj mosolyt egy társad arcára!

Kedves Diákok!

A következő felhívás Nektek szól, olvassátok el figyelmesen és karácsony közeledtével varázsoljatok mosolyt egy társatok arcára!

 

Tudtátok, hogy vannak olyan gyermekek, akiknek a karácsony szomorúságot okoz, mert nem kapnak ajándékot? Nekik már az is sokat jelent, hogy karácsonykor finomabb falatok kerülnek az asztalra, játékokról meg csak álmodoznak. Most ezeken a gyerekeken tudunk segíteni együtt, közösen!

A PontVelem Okos Program és a Máltai Szeretetszolgálat közös szervezésében idén karácsonykor is nagyszabású jótékonysági akció kerül lebonyolításra az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) és GLS futárszolgálat támogatásával.

2015-ben már több ezer gyereknek varázsoltatok mosolyt az arcára! Terveink szerint idén karácsonykor is sok-sok gyereknek varázslunk mosolyt az arcára! Segítsetek, hogy minél több rászoruló gyerek kaphasson ajándékot!

Gyűjtési időszak:  2017. november 6-tól december 5. délig

A gyűjtés menete:

Otthon szedd össze megunt játékaidat, könyveidet, de olyanokat, amelyek még használhatóak, jó állapotban vannak, amelyekkel Te is szívesen játszottál, amelyeket szívesen olvastál! Ezeket tedd egy dobozba, írd a dobozra, hogy milyen nemű és korú társadnak szánnád a csomagot! Hozd be az iskolába a dobozt, és add le a kapcsolattartó tanárnak, Végh Beáta tanárnőnek! A doboznak szállításra alkalmasnak kell lennie. Maximum 50x50x50 cm-es (pl. egy cipősdoboz alkalmas) legyen a doboz legnagyobb mérete, ez fontos, mert a csomag szállításánál ez a felső korlát. Kizárólag postai feldolgozásra alkalmas, ragasztószalaggal lezárt, sérülésmentes kartondobozban (az esetleges korábbi vonalkódos címkéket el kell távolítani) tudjuk elszállítani az ajándékokat! Figyelem, az akció lezárását követően érkezett csomagokat már nem tudják elhozni!

Last modified on Csütörtök, 30 November 2017 17:04

Számlázási cím

Kaposvári Szakképzési Centrum
Székhely:
7400 Kaposvár
Kontrássy u. 2/A.
Telefon:
82/494-104
Email:
info@kszc.hu