Karácsonyi forgatag

Vote it
(0 votes)
Posted by  in: Hírmondó

KERÓS KARÁCSONYI FORGATAG

Kedves Diákok!

A téli szünet előtt ismét szervezünk az adventi időszakhoz, a karácsonyi készülődéshez kapcsolódó programokat iskolánkban. Ahogy már megszokhattátok, ismét a kreativitásotokat igénylő feladatokat teljesíthettek.

Akár minden programra, akár csak a számotokra szimpatikus program(ok)ra is nevezhettek „A” és „B” hetes osztályotokkal! A produktumok bemutatására, kiállítására, illetve a zsűrizésre 2017. december 18. és 19. között kerül sor. A kategóriák nyertesei és résztvevői jutalomban részesülnek. Jelentkezni Végh Beáta Éva tanárnőnél lehet.

A forgatag programjai:

1)      Adventi koszorú készítése (Kizárólag saját készítésű hozzávalókat, természetes vagy újrahasznosított anyagokat használhattok fel, az elkészült koszorúkat megtekintés és zsűrizés céljából kiállítjuk. Határidő: 2017. december 18.)

2)      Betlehem készítése  (A karácsony egyik szimbolikus kellékének ötletes elkészítése, majd kiállítása. A produktumok leadásának határideje: 2017. december 18.)

3)      Regölés (A köszöntő jellegű karácsonyi népszokáshoz kapcsolódik a feladat. Egy megadott regösének szövegének kántálását kell rögzítenetek egy videófájl formájában. Az elkészített videót az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldjétek el tömörítve. A leadási határidő: 2017. december 13.)

4)      Irodalmi pályázat (Nagyszüleink karácsonya címmel várunk fogalmazásokat  1-1,5 oldal terjedelemben, nyomtatott formában. Írásműveitekhez fotókat is mellékelhettek. A leadási határidő: 2017. december 15.)

5)      Osztálytermi karácsonyi dekoráció készítése (2017. december 18-ig készüljön el)

További információkról Végh Beáta tanárnő ad tájékoztatást, illetve a regösének szövegét is tőle kérjétek! Várunk mindenkit szeretettel!

                                                                                                                                         DÖK

sor

Last modified on Csütörtök, 30 November 2017 17:04

Számlázási cím

Kaposvári Szakképzési Centrum
Székhely:
7400 Kaposvár
Kontrássy u. 2/A.
Telefon:
82/494-104
Email:
info@kszc.hu