Teveliné Matejdesz Anikó

Teveliné Matejdesz Anikó

ERASMUS+ „Szakmai mobilitás az Alpoktól az Adriáig”

2017-1-HU01-KA102-035816

Az Európai Bizottság megbízásából eljáró Tempus Közalapítvány (Nemzeti Iroda) kuratóriumi döntése alapján a Kaposvári SZC Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája az 2017. évi Erasmus+ KA 102 - Szakképzési tanulók és munkatársak mobilitása pályázatra benyújtott „Szakmai mobilitás az Alpoktól az Adriáig” című pályázatának megvalósításához 109 090 euró támogatást kapott.

Európai Szakképzési hét az iskolánkban

A szakképzés európai hetét az Európai Bizottság hirdette meg abból a célból,

KERÓS KARÁCSONYI FORGATAG

Kedves Diákok!

A téli szünet előtt ismét szervezünk az adventi időszakhoz, a karácsonyi készülődéshez kapcsolódó programokat iskolánkban. Ahogy már megszokhattátok, ismét a kreativitásotokat igénylő feladatokat teljesíthettek.

Varázsolj mosolyt egy társad arcára!

Kedves Diákok!

A következő felhívás Nektek szól, olvassátok el figyelmesen és karácsony közeledtével varázsoljatok mosolyt egy társatok arcára!

Libavacsora

Idén is megrendezésre került iskolánkban a már hagyományos Márton napi libavacsora. Szakácsaink ismét remekeltek.

 

GRATULÁLUNK!

A Fair Play Cup őszi fordulója négy mérkőzésén veretlen iskolánk lány focicsapata! 

Interaktív tanműhely

A 2017. november 15-én /szerdán/ 08.30.-tól 12.45-ig az SKIK szervezésében "Interaktív Tanműhely látogatása" című program keretében kb. kétszáz 7-8. osztályos tanuló (több turnusban) látogatta meg iskolánkat. Hasonló programokkal készültünk, mint a Szakmák éjszakáján.

Ugrás a galériába >>>

Nagy Imre-emléktúra

A mai napon iskolánk is képviselte magát a 2017. évi Badacsonyi Nagy Imre-emléktúrán. Csodálatos környezetben, remek hangulat és napsütéses időjárás kíséretében töltöttük el a mai napot, fejet hajtva Nagy Imre, a mártír miniszterelnök emléke előtt. 1956. október 22-én, utolsó "békés polgári napján" a Zabó család meghívására Nagy Imre a Badacsonyba érkezett szüretelésre. A Nagy Imre Társaság Országos Elnöksége 1997 óta minden évben megrendezi diákok részére a Nagy Imre-emléktúrát. Badacsonytomajban megtekintettük többek között a bazalttemplomot, a Szent István kápolnát, az egykori kőbánya rabtáborának romjait, ahol koszorút helyeztünk el az emléktáblához. A túrázás fáradalmait pedig a festői panorámával rendelkező Szépkilátó Vendégháznál pihentük ki.

Fényképek ITT érhetőek el.

Pályaválasztási kiállítás

1. oldal / 4

Számlázási cím

Kaposvári Szakképzési Centrum
Székhely:
7400 Kaposvár
Kontrássy u. 2/A.
Telefon:
82/494-104
Email:
info@kszc.hu