Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 42

Együtt főztek a fogyatékkal élő és az egészséges diákok

Az „Adj egy ötöst!” elnevezésű országos program célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a fiatalokat. Az ötletgazdák szerint ugyanis mindekinek van mit tanulnia a másiktól.

Teljes cikk ITT olvasható.

Kapos Tv Hírek

 

A Nemzet tehetségeiért díjat kapott a kaposvári mestercukrász

A nemzet tehetségeiért díjat kapta Mihajlovits Róbert mestercukrász a Kaposvári Szakképzési Centrum Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképzőiskola munkatársa. A Magyar Tudományos Akadémia dísztermébe péntekre hívták a kitüntetett szakembereket.

Cikket ITT olvashatják.

 

 

A pénteki Szakmák éjszakájába Kaposvár is bekapcsolódott. Ennek kapcsán több oktatási intézmény is tartott bemutatókat és kitárta kapuit az érdeklődők előtt. Aki kíváncsi volt, az kipróbálhatott több mesterséget is, főszakácsokkal süthetett és robotot is programozhatott.

A Somogyi Hírlap hasábjain a következő cikk jelent meg rólunk.

,,Ünnepre gyűltünk itt össze, ünnep ez a jelenlévők számára, kinek boldog, kinek megható, de minden jelenlévő számára lélekemelő"

Terítéken a tudás

Posted by in: Rólunk írták

Terítéken a tudás: a gazdaság igényeihez szabják a képzést, írta a sonline.hu online újság.

Korunk egyik legnagyobb kihívása a szakember-utánpótlás: olyan képzésre van szükség, mely rugalmasan alkalmazkodik a gazdaság igényeihez. A szakképzés európai hetének megnyitóját szerdán a kaposvári Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolában tartották, ahol pályaválasztás előtt álló somogyi fiatalok és szülők bepillantást kaptak a magas színvonalú képzésből. Kitettek magukért a cukrászok, szakácsok és a pincérek: látványos bemutatók diákok sokaságát vonzották.

2016. december 6-án, a Kaposvári Szakképzési Centrum iskolái, köztük a mi iskolánk is bemutatkozott. 

A szakképzés európai hetét az Európai Bizottság hirdette meg abból a célból, hogy az Európa-szerte megrendezésre kerülő helyi rendezvények révén vonzóbbá tegye a színvonalas szakismereteket biztosító szakképzést. A Somogy megyei szakképzési hetet a mai napon ünnepélyes körülmények között dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott és Gelencsér Attila országgyűlési képviselő nyitotta meg.

 

Számlázási cím

Kaposvári Szakképzési Centrum
Székhely:
7400 Kaposvár
Kontrássy u. 2/A.
Telefon:
82/494-104
Email:
info@kszc.hu