A Szakács Szakközépiskolai képzés

dscn6590

 

szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása:

  • A korszerű vendéglátás követelményeinek és a vendégek által támasztott követelményeknek betartása
  • Étlap, menü, napi ajánlatok, étrendjavaslatok összeállítása
  • Meglévő készletek felmérése
  • Szükséges nyersanyagok megrendelése, előkészítése, feldolgozása
  • Ételek elkészítése, adagolása, díszítése, tálalása
  • Segédszemélyzet munkájának összehangolása és irányítása
  • A konyhai berendezések, kiszolgáló területek felügyelete
  • Nagykonyhai berendezések üzemeltetése éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátó-ipari egységekben

Számlázási cím

Kaposvári Szakképzési Centrum
Székhely:
7400 Kaposvár
Kontrássy u. 2/A.
Telefon:
82/494-104
Email:
info@kszc.hu