Tájékoztató az érettségiről Featured

Vote it
(0 votes)
Posted by  in: Hírmondó

Kedves Érettségiző Diákok!

A 2020. május-júniusi vizsgaidőszakban a kialakult járványügyi veszélyhelyzet következtében módosításra került az érettségi vizsga rendje:

§ Jelen vizsgaidőszakban csak az írásbeli vizsgák kerülnek lebonyolításra, a szóbeli vizsgák elmaradnak.

§ Szóbeli vizsgát csak az tehet,

- aki szakértői vélemény alapján mentesítve van az írásbeli vizsgák alól.

- aki bármely tantárgyból eléri a 12%-ot, de teljesítménye 25% alatt van.

§ A hét elején kiküldjük a Kréta naplón, illetve az osztályfőnökökön keresztül a vizsgabehívót, amelyen szerepel az írásbeli vizsga időpontja, helyszíne. Ezen megtaláljátok a terembeosztást, ezért kérjük, hogy érkezéskor kerüljétek a csoportosulást, és a vizsgabehívón feltüntetett tanteremben foglaljátok el a helyeteket.

§ Az intézményben mindennemű járványügyi előírást és biztonsági intézkedést betartunk. A tantermeket, iskolai padokat fertőtlenítjük. Az írásbeli vizsga megírása alatt a vizsgázók számára mosható textilmaszkot és gumikesztyűt biztosítunk, amelyek használata ajánlott, de nem kötelező. Ugyancsak biztosított lesz a vizsgahelyszínen a kézfertőtlenítő, melynek használata fontos a fertőzések megelőzése érdekében.

§ Kérjük, hogy azok a tanulók, akik lázas betegek vagy légúti megbetegedésben szenvednek, ne vegyenek részt az érettségi vizsgán.

§ FIGYELEM!

2020. május 04. és május 08. között a 12/K-V és a Kk13/A osztály az iskola hátsó udvara, míg a többi osztály a Rippl-Rónai utca felől közelítse meg az iskolaépületet.

2020. május 07-én, csütörtökön angol nyelv vizsgatárgyból a középszintű érettségi vizsga iskolánk B épületében lesz, ezért ezen a napon az épület megközelítése kizárólag a hátsó udvar felől történjen.

§ A mellékelt prezentációban további hasznos információkat olvashattok az érettségi vizsga lebonyolításával kapcsolatban. Kérjük, hogy alaposan tanulmányozzátok át a tudnivalókat.

Jó egészséget, sikeres felkészülést és sok türelmet, kitartást kívánok!

 

Kaposvár, 2020. április 27.

Kárász László

igazgató

 

 

Tájékoztató letöltése >>>

Last modified on Hétfő, 27 Április 2020 15:07

Számlázási cím

Kaposvári Szakképzési Centrum
Székhely:
7400 Kaposvár
Kontrássy u. 2/A.
Telefon:
82/494-104
Email:
info@kszc.hu