Pályázati felhívás

Vote it
(0 votes)
Posted by  in: Hírmondó

A Kaposvári Szakképzési Centrum „Ti(k) milyen szakmát tanulnáTOK szívesen?” címmel videópályázatot hirdet általános iskolai hetedik és nyolcadik osztályos tanulók számára.

 

1611827739-plakat

A tanulók részéről olyan TikTok videók elkészítését várjuk, melyek egy, a Kaposvári Szakképzési Centrum iskoláiban oktatott szakmát mutatnak be, méghozzá humoros formában.

A Centrum intézményeiben oktatott szakmák listája a következő linken keresztül tekinthető meg: https://kszc.hu/kepzeseink

A videófilm maximális időtartama egy perc lehet.

Nevezni a TikTok-ra feltöltött videó linkjének megküldésével lehet. Az üzenethez kérjük csatolni a kitöltött regisztrációs adatlapot. A regisztrációs adatlap hiányában a nevezést nem áll módunkban elfogadni! A regisztrációs adatalap a következő linken keresztül tölthető le: https://kszc.hu/hir?id=646-kszc-videopalyazat-ti(k)-milyen-szakmat-tanulnatok-szivesen A videófilm linkjét és a kitöltött regisztrációs adatlapot az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk. Az üzenet tárgyában a „TikTok” szót kérjük feltüntetni!

Egy diák akár több pályaművel is részt vehet a versenyben. A videófilmek linkjénej beérkezési határideje 2021.02.15. (hétfő). A videókat a következő három kategóriában díjazzuk. I. A legtöbb megosztást elérő videó II. A legötletesebb videó (kreativitás, humor) III. A legjobban kivitelezett videó (színészi teljesítmény, technikai kivitelezés) A kategóriák első helyezettjei értékes ajándékcsomagban részesülnek

Last modified on Csütörtök, 28 Január 2021 13:54

Számlázási cím

Kaposvári Szakképzési Centrum
Székhely:
7400 Kaposvár
Kontrássy u. 2/A.
Telefon:
82/494-104
Email:
info@kszc.hu