Látványfőzés és franciadesszert-készítés. A KSZC Széchenyi István Technikum és Szakképző Iskola keddi bemutatóját
2019. november 06-án intézményünk szervezésében a GINOP-6.2.3-17-2017-00005 sz. pályázat keretében
Szokatlan feladat a somogyi szakács tanulóknak polipot készíteni, kagylót pucolni vagy friss árut vásárolni a tengeri halpiacon. Mindezt megadta nekik a horvátországi gyakorlatuk. Az új tudásukról a napokban adtak számot bemutatójukon.
Egy arany és két bronzéremmel tértek haza a kaposvári diákok az elmúlt hétvégén a VII. Illésy Gasztro Kupa országos ételművészeti versenyről
Kaposváron idén a Központi Tanévnyitó Ünnepséget a Munkácsy Mihály gimnáziumban tartották.
A Nemzet tehetségeiért díjat kapott a kaposvári mestercukrász
A nemzet tehetségeiért díjat kapta Mihajlovits Róbert mestercukrász a Kaposvári Szakképzési Centrum Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképzőiskola munkatársa. A Magyar Tudományos Akadémia dísztermébe péntekre hívták a kitüntetett szakembereket.
Cikket ITT olvashatják.