Hírek
2022. dec. 1.
TMA
14. „CULINARY WORLD CUP”
2022. november 26-30. között, Luxemburgban került megrendezésre a 14. „CULINARY WORLD CUP” elnevezésű gasztronómiai világbajnokság. A versenyzők több kategóriában mérhették össze tudásukat.

2022. november 26-30. között, Luxemburgban került megrendezésre a 14. „CULINARY WORLD CUP” elnevezésű gasztronómiai világbajnokság. A versenyzők több kategóriában mérhették össze tudásukat.
A négyévenként lebonyolított versenyen Mihajlovits Róbert olimpiai bronzérmes mestercukrász, iskolánk szakmai oktatója is részt vett. Kollégánk korábban már belekóstolt a nemzetközi versenyek világába, 2020 februárjában részt vett Stuttgartban, az IKA Culinary Olimpián, ahonnan bronzéremmel tért haza.
Mihajlovits Róbert egyéni versenyzőként, „individual pastry art” (cukrászművészet) kategóriában indult el a luxemburgi kulináris világbajnokságon. Versenymunkáit november 29-én állította ki. A mestercukrász négy tányérdesszertet, négy különböző „petit-fours” (miniatűr desszert), valamint egy csokoládé artisztikai díszmunkát készített. Az aprósütemény szortimentjeit karamell cukorvirágok emelték ki.
Mihajlovits Róbert mestercukrász bronzérmet szerzett a 2022-es luxemburgi világbajnokságon.
Gratulálunk!
GALÉRIA
CULINARY WORLD CUP


